RHFs 34. Veteranbusstreff

og Landsmøte i 2022, Tønsberg


26. til 29. mai 2022

Landsmøtet i 2022 forberedes


Bilder fra befaring av møteplassen - september 2020

Prosjektgruppen var på befaring rundt på anlegget vi skal bruke under treffet. Her er en smakebit av hvordan

det ser ut på plassen der vi skal møtes i mai 2022 - og en titt rundt hotellet som vil bli vårt konferansehotell.

Her er prosjektgruppen som jobber med å sørge for at alle får en trivelig helg i Tønsberg i mai 2022. Fra venstre ser vi: Knut Kløw, Frode Foyn, Arne Helgestad, Ragnar Krøger, Stein Rune Klemmetsby, Thor Hansen, Svein Syversen og Richard Sommerstad.


Vi skal holde til oppe på messeområdet til Tønsbergmessen. Og mellom Messehuset og utstillingsplassen er det bare noen få meter.


Innendørs i Messehuset er det god plass til å samles.


Her vil dere finne både RHF butikken, plass til gruppemøter, matservering, toalett og en fin mingleplass dersom været ikke skulle samarbeide med oss.

Det er god plass rundt området, og Tønsberg kommune er veldig positiv innstilt til treffet som vil bli på området som brukes under Tønsbergmessa og der man også finner Maier Arena og Tønsberg ishall. Maier Arena er oppkalt etter Fred Anton Maier, som de fleste sikkert kjenner til har både OL-gull og OL-sølv på merittlisten som Tønsbergs store skøyteløper.

Oppstillingsplassen til bussene. Det er god plass her, så bussene vil kunne stå samlet på parkeringsplassen her.


Quality Hotel Tønsberg vil være konferansehotellet. De har rom til alle deltagerne på treffet og her vil også landsmøtemiddagen bli servert. Hotellet ligger midt i sentrum av Tønsberg, helt nede ved Kanalen mellom Tønsberg og Nøtterøy. Og på taket av hotellet finner man et fint uteområde man kan boltre seg på, nyte utsikten over Tønsberg mens dere tar dere en dukkert i bassenget.


Fra hotellet er det lett å ta seg en spasertur langs brygga der man blant annet kan se på flere vikingskip og dampskipet Kysten.


Bli' me' oss på hjul med historien