RHFs 32. Veteranbusstreff

og Landsmøte i 2022, Tønsberg


26. til 29. mai 2022

Landsmøtet i 2022 forberedes


Bilder fra utstillingsområdet

Her er bilder fra da arrangementskomiteen var på utstillingsområdet og så på fascilitetene på Maier Arena

- og en titt rundt hotellet som var vårt konferansehotell. På hotellet ble også festmiddagen arrangert.

Prosjektgruppen sto på for å sørge for at alle fikk en trivelig helg i Tønsberg. Fra venstre: Knut Kløw, Frode Foyn, Arne Helgestad,

Ragnar Krøger, Stein Rune Klemmetsby, Thor Hansen, Svein Syversen og Richard Sommerstad.


Oppe ved Ishallen sto bussene parkert - både inne på denne banen og rundt den. Banen er om vinteren islagt, og et populært tilbud til Tønsbergs befolkning. Dette bildet er tatt oppe fra trappen der inngangen til sekretariatet var.

Det var kort vei fra der bussene sto og opp til Ishallen.


Inne i Ishallen i Maier arena var både RHF butikken, plass til gruppemøter, enkel matservering, toalett og en fin mingleplass  under de få regnbygene vi hadde.

Det var god plass på området, og Tønsberg kommune var veldig positiv innstilt til treffet. Det kom også mange som ikke hadde tilknyt-ning til veteranbuss-miljøet på besøk denne gangen, fordi den årlige Tønsbergs-messen også ble holdt samme helg - og de var vegg i vegg med der vi var. Kanskje noen av dere benyttet anledningen til en tur på tivoli, samtidig som dere var på veteranbusstreffet.


Maier Arena er for øvrig oppkalt etter Fred Anton Maier, som de fleste sikkert kjenner til har både OL-gull og OL-sølv på merittlisten som Tønsbergs store skøyteløper.

Quality Hotel Tønsberg var konferansehotellet. De hadde rom til alle deltagerne på treffet og der var også landsmøtemiddagen servert. Hotellet ligger midt i sentrum av Tønsberg, helt nede ved Kanalen mellom Tønsberg og Nøtterøy. Og på taket av hotellet finner man et fint uteområde man kan boltre seg på, nyte utsikten over Tønsberg mens man tar seg en dukkert i bassenget.


Fra hotellet er det lett å ta seg en spasertur langs brygga med sine spisesteder. Man kan også se på flere vikingskip og dampskipet Kysten. Eller om man vil, så kan man gå over til Nøtterøya, der det også er et stort utvalg av spisesteder - eller nyte utsikten over til Tønsberg sentrum. Men se opp for passerende båter - da går gangbruen rett til værs.

Svein M. Syversen - styreleder for RHF Vestfold og

Thor Ragnar Hansen - leder for arrangementskomitéen 2022


håper at aller hadde et hyggelig opphold på det 32. veteranbusstreffet og landsmøtet for RHF i Tønsberg