Garasjen på Mågerø

Helt overraskende ble vi husløse sommeren 2023 og måtte ut på garasje-jakt. Vi fikk i en kort periode plassert bussene og lageret vårt ved Barkost - helt nord i Tønsberg kommune, på grensa til Holmestrand. Men nå har vi fått bussene parkert på gamle Mågerø Fort på Tjøme - og der håper vi at de kan få stå lenge.


På Mågerø har vi garasjeplass til tre av våre fire busser, for takhøyden er ikke tilstrekkelig for Øybussen.


De fikk et kort opphold utendørs på Barkost - mens vi lette etter mer egnet plassering da anlegget på Rød skulle selges og vi måtte ut derfra.


Det var ikke bare bussene som skulle flyttes, men også alt det andre vi har på lager. Noe av dette står fortsatt her på Barkost - og noe hos enkelte av våre medlemmer. Men vi har litt lagringsplass på Mågerø som vi vil flytte mer og mer over til etterhvert som vi får oversikt over hva som skal tas vare på eller ikke.


Selv om det er en liten kjøretur fra Tønsberg og til Mågerø - så er bussene nå plassert litt mer sentralt i forhold til vårt område i dag - og vi håper mange av medlemmene kan ta seg en tur ut dit - for å se eller delta på kommende dugnader.